Want your
own Fotopage?








 
x-bidara


By: the bidararians

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Mar-2007 23:06 Email | Share | | Bookmark
It's HUDAAAAA'S TIIIMMMMEEE!

the beautifully decorated bilik pengantin. simple yet exotic.
makcik2 yang membelek bilik huda
orchid pagola
View all 12 photos...
congratulations again to mempelai huda and hubby. akhirnya kawen jugak kawan aku sorang nih. semoga berbahagia sampai ke akhirat ye? amiiiin.



Tones of Lavender and pink were the theme color for dat day. and orchids was their theme flower. but we girls had to admit, Huda's bilik pengantin was awesomely decorated....by her own dad! cayalah Uncle Mohammad!



Sorry gambar tak banyak focus kat pengantin lah this time. asyik sebok dok makan and dok belek2 bilik huda..sampai lupa yang huda tengah jadik pengantin. sorry nyahh! nanti u dah give birth i amek gambar u banyak2 ye? hihihi....so kepada sapa2 lagi yang bawak camera on dat day..and fortunately took lotsa huda's pictures as well....please do upload them here ok? kasik purple satu entry nih..hihi.



Monday, 25-Dec-2006 10:00 Email | Share | | Bookmark
Saliza's Day

Sirih dr pihak perempuan
Songket
Kain
View all 29 photos...
as u all know....kawan kite cik saliza telah selamat bertunang.sorry coz lambat upload gambar. last time arry dah bg psswrd tp lupe.. .ni baru dpt balik. ade la beberapa shot aku amik. kalau tak cantik tu mintak dimaafkn...maklumla bkn pro..camera pon tah zaman bile.
saliza yg berbaju cream cantik dimakeup & didandan oleh kakak iparnye. gadis yg aku kenal same2 rmh hijau, dipadang balapan, teman sepermainan, ratu larian...ayu berseri2 pagi tu aku yg bertemankan salfarina hari tu tumpang la seri...amik berkat org kate. semoga semuanya baik2 belaka...insyallah lagi sethn dpt la kita mkn nasi minyak ramai2 kat rmh pakcik salleh ni ye...


Tuesday, 28-Nov-2006 02:38 Email | Share | | Bookmark
sorry...terlambat upload

ilah dengan ayunya berposing..
rakan2 terdekat yang mengunjungi
bersama pasangan bahagia ini
View all 4 photos...
aritu...jam menunjukkan pukul 6.30 petang dan tatkala langit sudah sangat mendung, guruh sudah berdetum2 kedengaran....dan angin bertiop kencang, keluar lah dua gadis daripada kereta gen2 hitam yang diletakkan di hujung jalan rumah pakcik Ismail. berlari2 anak ayam dua gadis itu ke arah khemah putih yang tersergam indah nun di hujung jalan. melangkah penuh berhati2 agar kain kebaya yang dipakai tidak ditiup angin dan agar kaki tidak terple'ot dengan high heels yang dikenakan....pabila hampir tiba di khemah itu, kelihatan sepasang manusia lelaki perempuan, memakai baju sepadan berwarna ungu lembut, berdiri segak tersengih2 kearah gadis2 tersebut. sang perempuan dihiasi dengan pakaian yang indah dan kelihatan sangat jelita. sang lelaki pula kelihatan kacak sekali. gadis2 disapa penuh mesra diulit senyuman manis daripada pasangan itu dimana terucaplah kata2 "ehhh thank you, nyahh sebab dataaaang! ehh korang...kenapa lambat sangat?? meh masuk2..makan..duduk dalam pon takpe..alahaai susah je korang datang tengah nak hujan ni...masuk nyahh..korang makan tauu..tu banyak lauk kat atas meja..pi masuk dalam. " .... kedua gadis itu masuk ke dalam rumah. tapi singgah sebentar di meja hidangan. lauk pauk yang pelbagai kelihatan amat menarik. setelah mengambil apa yang diingini, kedua gadis itu masuk dan mencari corner yang paling sesuai untuk menyimpuh malu. ...hujan sudah mula turun dengan lebatnya. kilat makin hebat menyambar2. tiba2...letrik terputus dan guruh yang amat kuat berdentum menggegarkan gegendang telinga para hadirin. kedengaran suara2 melatah melaungkan apa yang tidak patut didengarkan. diikuti dengan hilai tawa yang menggelakkan suara itu. ...tidak berapa lama kemudian, cerah kembali keadaan. daripada riak wajah sang ungu lembut, terpancar cahaya kelegaan.

setelah selesai menjamu selera, bermulalah pula sessi pengambilan gambar bersama pasangan ungu itu. akan tetapi..salah satu gadis itu terlupa untuk charge battery cameranya...sunggu terkilan rasa. dengan battery yang nyawa2 ikan itu, beberapa snap telah berjaya di ambil. (YAYYY!) ...
azan maghrib berkumandang di telinga. tiba masanya kedua gadis beredar. akan tetapi hujan masih mengganas. "ahhh..diredah aja." ungkap salah seorang. oleh itu...hilanglah segala keayuan dan ke-vogue-an kedua gadis itu apabila baju dibasahi hampir 80%, sepatu lencun dipenuhi air dan rambut tidak perlu dikatakan lagi. tapi tetap mantain menyusun langkah teratur agar tidak buat aksi unnecessary dihadapan mata2 yang ada. perjalanan yang dirasakan agak jauh..ke arah kereta gen2 yang diletakkan dihujung blok rumah2 itu.

persoalannya..siapakah gadis2 itu? siapakah pasangan ungu lembut itu? dan apakah yang telah terjadi pada hari itu?

misteri masih menyelubungi......


Wednesday, 30-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
epi azilah pt 2

 
those who came
 
View all 5 photos...
sorry tak banyak gambar yang diambil pada hari kejadian...ini je yang ada. sapa2 lagi ada nak upload gambar pada hari tu..please do so...


Saturday, 5-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hanafi & Azilah - Part I

gaya epi (dlm hati siapa tau)...
by ko aritu die ade tanye pape tak?
ehehe bapak fadzillah mohamed tu yg jd tok kadi
View all 13 photos...
Yet some more members had joined the club.

Welcome eppy and azilah, we all wish u the very best in your future.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net